Vier met Skillcity het nieuwe jaar en laat je onderwijl inspireren door de ervaringen met zelfsturing en zelforganisatie. Laat je onder meer informeren over Holacracy en Semco Style. Onder leiding van Diederick Janse staan we stil bij een aantal best practices. Met inbreng van onze Club van 100 leden Brightin, Infi en Kaliber.

Over Diederick Janse

Diederick Janse is Holacracy-coach en mede-oprichter van Energized.org. Hij begeleidt organisaties bij het implementeren van Holacracy. Als mede-oprichter van de Waking Up the Workplace-interviewserie ontwikkelde hij in 2012 een online training over de toekomst van werk. Hiervoor werkte hij onder andere samen met David Allen, auteur van Getting Things Done (GTD). Diederick is co-auteur van Getting Teams Done.

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Je bent welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur trappen we de bijeenkomst af. Vanaf ca 17.30 uur zullen we het nieuwe jaar op gepaste wijze inluiden.

Doelgroep en aanmelden

Participanten en vrienden kunnen zich aanmelden bij Ben Alfrink.