Van de eeuw van mijn vader naar de eeuw van mijn dochters

Over de impact van digitale transformatie op mens en maatschappij

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Laten we het tijdperk 3.0 noemen. Er is een onderstroom merkbaar in de maatschappij die niet meer te stoppen is. De opkomst van digitale media heeft voor een stroomversnelling gezorgd. Tijdperk 3.0 wordt een tijdperk waarin de mens (en medewerker) weer centraal staat, waarin kennis delen en samenwerken belangrijker zijn dan hiërarchische verhoudingen. Een periode waarin grote bedrijven en instellingen niet meer de norm is, waarin openheid, transparantie en authenticiteit belangrijke waarden zijn en waarin niet de producent maar de consument bepaalt en producten diensten worden. In zijn presentatie ‘Van de eeuw van mijn vader naar de eeuw van mijn dochters’ gaat Marco Derksen in op de impact van digitale transformatie op mens en maatschappij.

Over Marco Derksen

Marco Derksen is founder van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van digitale technologie, innovatie en media. Hij inspireert, adviseert en begeleidt bedrijven en organisaties in de verandering naar de nieuwe netwerksamenleving.

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Je bent welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur trappen we de bijeenkomst af. De aangeklede borrel met fingerfood is vervolgens vanaf ca 17.15 uur.

Doelgroep en aanmelden

Participanten en vrienden kunnen zich met een mailtje aanmelden bij Ben Alfrink.