Op 29 september is het zover. Dan vindt de vierde editie van IT Innovation Day plaats. Deze editie zal wederom plaatsvinden in Amersfoort, in de Nieuwe Stad (oude Prodentfabriek) en het belooft een indrukwekkende dag te worden.

Gedurende de dag bieden we, in diverse centrale keynotes, inspiratie en toonaangevende voorbeelden over hoe Smart Companies, Smart Cities en Smart People technologie inzetten om de business te verbeteren, efficiency te behalen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

In de track Smart Companies ligt de focus op innovaties op het vlak van cloud, mobile, security en big data en de manier waarop bedrijven zich zullen transformeren door de inzet van creativiteit in combinatie met de nieuwste technologieën. In deze track hebben wij onder meer sprekers als Robert Dingemanse, CEO van PAL-V Europe, bedenker van de vliegende auto waarmee hij alle regels rondom vliegen en auto’s overhoop heeft gegooid, en Michiel Buitelaar, managing director van Smile Nigeria, die een mobiele digitalisering in West-Afrika teweeg heeft gebracht en daarmee de kwaliteit van leven heeft verbeterd en dit deel van de wereld zelfs een voorsprong heeft gegeven op mobiel gebied.

In de track Smart Cities worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatieve slimme steden oplossingen getoond. Daarnaast zullen er voorbeelden worden getoond van belangrijkste smart cities, binnen en buiten Europa. Ook hier zal de aandacht gericht zijn op wat er nu al plaats vindt, wat de ontwikkelingen van morgen zijn en wat voor mogelijkheden de toekomst biedt. In deze track onder meer Peter Cooper, smart cities specialist, en Menno Lammers, business innovator bij BOOsT Business Innovation.

In de track Smart People stellen we individuen centraal die met hun intellect en creativiteit grote veranderingen teweeg brengen en die hun werkgebied uitdagen door het gebruik van de laatste slimme technologie. Wat doen ze momenteel, wat zijn ze morgen van plan en wat is hun visie voor de toekomst? In deze track onder meer Nell Watson, founder en CEO van Poikos. Je krijgt een inspirerende sessie van een jong talent met een interesse in de filosofie van technologie en hoe dit als verlengde van de menselijke capaciteit invloed heeft op aldoor veranderende sociale trends. Hoe ziet zij mens-machine relaties nu, morgen en in de toekomst?

Ontvang als relatie van Skillcity 100 euro korting

Kijk voor meer informatie op IT Innovation Day 2016. Reserveer vandaag nog en plek en profiteer van 100 euro korting. Om te profiteren van de korting kun je de kortingscode Skillcity opgeven in het daarvoor bestemde invoerveld op itinnovationday.nl/registratie, de korting wordt automatisch verrekend.

Locatie

Het congres vindt plaats in De Nieuwe Stad, Eemlaan, Amersfoort.

IT Innovation Day