Marcommit, specialist in PR en marketing voor ICT- en technologiebedrijven, organiseert op 1 november het seminar Inbound marketing: van lead naar klant. Tijdens deze inspirerende middag laten we zien hoe je bestaande én potentiele klanten aan je bedrijf kan binden.

We geven antwoord op alle belangrijke vragen zoals Wat is inbound marketing, welke tooling kan worden ingezet en hoe bepaal ik de klantreis? Maar veel belangrijker, we besteden uitgebreid aandacht aan: wat levert het inrichten van inbound marketing jouw bedrijf op en welke stappen kan je zetten? Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo laat OnGuard, specialist en ontwikkelaar van credit management software, zien hoe zij inbound marketing succesvol hebben ingericht en delen daarbij ook de lessons learned. Al met al belooft het een inspirerende sessie te worden. 

Programma

15.30   Inloop en ontvangst
15.45   Aanvang seminar
17.30   Afsluiting en borrel

Locatie
Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden
Ondernemers, sales en marketing management van ICT-bedrijven vanaf circa 10 FTE.

Deelname aan het seminar is kosteloos. 

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Ben Alfrink, waarin je aangeeft hoe groot jouw bedrijf is. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Over de sprekers

Michael Facey is Global Marketing & Product Management Manager bij credit management specialist OnGuard. Hij gelooft in de inzet van innovatieve technologieën om bedrijfsresultaten naar een hoger niveau te tillen. Zijn energie krijgt hij uit het neerzetten en uitrollen van een duidelijke bedrijfsvisie. Onder zijn leiding werd OnGuard een schoolvoorbeeld van het lucratief inzetten van inbound marketing. Hij stapt niet voor niets graag uit zijn comfortzone om zijn doelen te bereiken.

Eline Visser is Managing Director bij Marcommit en een creatieve, maar gefocuste marketing- en PR-strateeg. Ze helpt B2B-bedrijven in de IT, technologie en HR bij het bouwen aan betrokken relaties met bestaande en nieuwe klanten. Door het inzetten van de kracht van engagement zorgt zij met het Marcommit team voor succesvolle content marketing campagnes voor het generen van gekwalificeerde leads, het claimen van thought leadership en het verhogen van de naamsbekendheid van bedrijven.