‘Al dat gedoe rondom privacy en de meldplicht datalekken, wat heb ik daar als IT-dienstverlener mee te maken? Of kan ik me er juist mee onderscheiden?’

Op donderdag 16 juni gaan Camiel Beijer van Van Diepen Van der Kroef Advocaten en Jan Martijn Broekhof van  Guardian360 op onder meer de volgende onderwerpen in:

  • Wet bescherming persoonsgegevens
  • Meldplicht datalekken
  • Bewerkersovereenkomst en gelieerde aspecten
  • De recent vastgestelde privacy verordening
  • Responsible disclosure
  • Monitoring en andere technische maatregelen

Programma

15.30 uur      Ontvangst
15.45 uur      Aanvang seminar
17.30 uur      Afsluiting en borrel

Doelgroep en aanmelden

Het seminar biedt plaats aan 20 ICT-ondernemers, commercieel en legal managers/bedrijfsjuristen.

Je kunt je voor dit kosteloze seminar met een mailtje aanmelden bij Ben Alfrink. Vermeld daarin je bedrijf en functie. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Locatie en route

Het seminar vindt plaats op het kantoor van Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht:

Maliebaan 10a
3581 CN Utrecht

Kijk voor de route op vandiepen.com

Over de sprekers

Camiel Beijer is als advocaat werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef dat juridische diensten verleent aan ondernemers en ondernemingen, waaronder die welke actief zijn in de ICT-branche. Camiel beschikt vanuit zijn praktijk onder meer over specifieke kennis m.b.t. privacy gerelateerde onderwerpen en deelt die regelmatig met zowel leveranciers als afnemers binnen de ICT-branche. 

Jan Martijn Broekhof is directeur van Guardian360. Guardian360 helpt organisaties om hun informatiebeveiliging op peil te houden. Jan Martijn volgt disrupting technologies en is gefascineerd door internet, privacy en security.