Je bent een succesvolle IT-ondernemer en je product of dienst is uniek. Maar hoe overtuig je de rest van de wereld daarvan? Hoe zorg je ervoor dat je potentiële klanten vindt en zij jou? Hoe maak je je merk herkenbaar en onderscheidend?

Tijdens deze workshop wordt uitgelegd hoe je planmatig, met de juiste combinatie van creativiteit en discipline aan je merk bouwt. Hoe je in 5 stappen tot een marketingaanpak komt die daadwerkelijk de leads genereert die je verdient.

In twee uur neemt Peter Dieleman, ervaren IT-ondernemer en eigenaar van VakMerk, je mee op de weg van merkidentiteit tot content marketing. Bovendien ga je tijdens de workshop aan de slag met je eigen merk. Een mooie kans om direct terugkoppeling van collega IT-ondernemers te krijgen op je ideeën. Zodat je na de workshop aan de slag kunt om je merk verder op de kaart te zetten.

Programma
15.00   Inloop en ontvangst
15.30   Introductie deelnemers
15.40   Start workshop
17.30   Afsluiting en borrel

Locatie
Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden
Ondernemers en commercieel/marketing management van IT- bedrijven vanaf circa 10 FTE.

Deelname aan de workshop is kosteloos. 

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Ben Alfrink, waarin je aangeeft hoe groot jouw bedrijf is. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.