De avonturen van Tommy

Een ontdekkingsreis naar 10 waarheden in een ‘brave new world’

Het bureau van Ronald van Schaik (Kaliber Interactive) is getransformeerd van volgzaam internetbureau naar een grensverkennend en -verleggend interactief bureau. Het transformeren van een scale-up naar een 40-koppig bureau met een startup mentaliteit ging niet zonder slag of stoot. Victorie en tegenslag wisselden elkaar af.

Ronald vertelt over deze koerswijziging en de ontdekkingsreis die Kaliber maakte. Hij heeft het over zijn grote inspiratiebron – de 8-jarige Tommy -, Ontdekkingsdrift, de waarde van werkbanken op het kantoor, waarom ze een 3D-printer, een elektrisch skateboard, 12 meter touw, een Arduino en liters verf nodig hadden voor hun homepage en het nut van een Twitter-buddha en een interactief skatepark.

Maar vooral spreekt hij over wat de rol van een bureau voor een merk in De Nieuwe Wereld hoort te zijn, de 10 waarheden die ze ontdekten en hoe chemie tussen individuen zorgt voor magie met het collectief.

Locatie en ontvangst

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Je bent welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur trappen we de bijeenkomst af. De aangeklede borrel is vanaf ca 17.15 uur.

Doelgroep en aanmelden

Participanten en vrienden kunnen zich met een mailtje aanmelden bij Ben Alfrink.