Inspiratiesessie over disruptieve innovatie

We leven in een uniek tijdperk, een tijd waarin meerdere exponentiële technologische trends samen komen en door het ‘plafond’ gaan. We staan aan de vooravond van grote veranderingen die onze samenleving ingrijpend zullen beïnvloeden. Kunstmatige intelligentie, robots, drones, 3D printers en slimme sensoren maken nieuwe disruptieve businessmodellen mogelijk die voorheen ondenkbaar waren. Meerdere grote industrieën zijn al in korte tijd overbodig gemaakt en dit is nog maar het prille begin van de technologische tsunami die ons te wachten staat. 

Aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden neemt ondernemer Christian Kromme je mee in de exponentieel veranderende wereld. In Christian’s inspiratie sessie wordt duidelijk hoe snel de technologische ontwikkelingen echt gaan en welke impact dit zal hebben op je huidige business. In de sessie worden meerdere handvatten gegeven hoe je disruptieve innovatie kan zien aankomen binnen je sector of business en hoe je het in je voordeel kan gebruiken.

Over Christian Kromme

“Christian is een gepassioneerd spreker die op een verbluffende en inspirerende wijze laat zien wat er in onze samenleving gaande is, wat er in de toekomst staat te gebeuren en hoe wij hier mee om moeten gaan. Zeer motiverend!” – Ronald Van Zanten – Director IBSG Retail/consumer goods EMEAR & Latin America bij Cisco Systems.

Locatie

Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden

Uitsluitend participanten en vrienden kunnen zich met een mailtje aanmelden bij Ben Alfrink. Er staan straks na afloop hapjes en drankjes voor je klaar.