Scaling-up!
Als ambitieuze ICT-ondernemer wil je met jouw bedrijf echt iets neerzetten. Een bedrijf met producten en diensten die klanten waarderen en waar klanten een flink deel van jouw marketing verzorgen. Een bedrijf waar medewerkers een hart voor de zaak hebben en zich blijven ontwikkelen. Concurrenten kijken met jaloezie naar jouw bedrijf. En jouw bedrijf helpt je ook om zelf te blijven groeien. Kortom, je wilt groeien naar het volle potentieel: from good to great!

Skillcity richt zich op groeibedrijven (scale-ups) en biedt voor deze doelgroep het bewezen groeiprogramma GoFastForward aan. Hiervan gaat de 10e editie binnenkort van start. Voor ICT-ondernemers organiseren wij op 6 januari ter kennismaking een sneak peek, verzorgd door Rutger Prent, founder GoFastForward en Rockefeller Habits master.

Meerdere deelnemers uit het Skillcity-netwerk hebben GoFastForward eerder naar tevredenheid gevolgd. Dit resulteerde in een gemiddelde omzetgroei van 60 procent gedurende de looptijd van het programma.                               

GFF_logo

Programma
13.30   Inloop en ontvangst
14.00   Van groeien naar opschalen
14.45   De ondernemer als versneller
15.30   Pauze
15.45   GoFastForward – Samen met andere ondernemers doorgroeien
16.15   Van goede voornemens naar prioriteiten die het verschil maken
17.00   Afsluiting en borrel

Locatie
Villa Amalia, Stationsplein 62, Baarn. Villa Amalia ligt recht tegenover het station van Baarn. In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Doelgroep en aanmelden
Ondernemers van ICT-groeibedrijven vanaf circa 10 medewerkers.

Deelname aan de preview is kosteloos. 

Begin het nieuwe jaar goed en neem deel. Stuur een mailtje naar Ben Alfrink, waarin je aangeeft hoe groot jouw bedrijf is. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.