Het allerbeste van IT innovatie vind je op IT Innovation Day. Praktijkvoorbeelden, live demo’s, inspirerende sprekers en startups, indrukwekkende IT projecten en heel veel innovatieve voorbeelden. Het belang van IT voor het bereiken van de business doelen staat de gehele dag centraal.

Op deze derde editie een bijzondere line-up van game changers, thought leaders en experts rond de thema’s IT Today, Tomorrow en the Future.

IT Today geeft praktische voorbeelden van initiatieven die op dit moment met succes worden uitgerold en waar je nu direct mee aan de slag kunt. Bij IT Tomorrow gaat het over ambitie, initiatieven die op afzienbare termijn binnen jouw bereik komen te liggen, waar je je nu al tactisch op kan voorbereiden. De dag wordt afgesloten met IT Future, dit zorgt voor directe inspiratie: toekomstvoorspellingen en grootse ambities.

Als sprekers voor het thema IT Today onder andere WeTransfer, een succesvolle Nederlandse startup die 22 miljoen euro heeft opgehaald en Ben Wellington, Big Data expert en adviseur van de New Yorkse overheid.

Bij IT Tomorrow komen twee toonaangevende professoren op het gebied van robotica aan bod, Tijn van der Zant en Ivo Broers. Beide experts bieden verrassende nieuwe inzichten op het gebied van robotica.

Martijn Aslander zorgt met zijn visie over de Nieuwe Renaissance voor directe eyeopeners tijdens de IT Future track. Colin Stuart, TEDx spreker, hooggewaardeerde wetenschapper en auteur zal de dag afsluiten met zijn bijzondere visie over time traveling.

Daarnaast vinden er nog diverse inspirerende workshops plaats van onder andere Nyenrode, Exin en Sanoma Learnings.

Ontvang als relatie van Skillcity 100 euro korting

IT Innovation Day is een inspirerende dag met aansprekende voorbeelden van innovatie en innovatieve IT-toepassingen. Ontpop jouzelf als innovator van jouw bedrijf, inspireer jouw collega’s, bespaar kosten, behaal een efficiencyslag en denk mee over de toekomst van jouw organisatie. Na IT Innovation Day ben je van onschatbare waarde voor jouw organisatie.

Ga naar ITinnovationday.nl voor meer informatie en mis deze dag vol IT inspiratie niet. Relaties van Skillcity betalen 199 euro i.p.v. 299 euro. Registreer daarvoor hier met de code SKILL2.

Locatie

Het congres vindt plaats in De Nieuwe Stad, Eemlaan, Amersfoort.

IT Innovation Day