De training Effectief Leiderschap, die we als management van ons snelgroeiend technologiebedrijf dit voorjaar gevolgd hebben, heeft ons veel nuttige en ook leuke inzichten gegeven. Zowel onderling als voor onze organisatie. Wij zijn begonnen om de gewoontes ook binnen onze organisatie te implementeren. We krijgen hier veel enthousiaste reacties over van onze medewerkers. Ik kan het dan ook iedereen aanraden!”, Willem van Kralingen, co-founder Le Credit Sportif.

Tijdens deze informatiebijeenkomst  presenteert Oedse de Boer, directeur van brightONE IT Services de strategie van het bedrijf, inclusief het management development programma voor leidinggevenden en managers. De aanpak gaf een impuls aan de prestaties van het bedrijf. Vervolgens verzorgt Anke Nienhuis, manager HR bij brightONE een preview van de training ‘Effectief Leiderschap’. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten.

Tijdens de training ‘Effectief Leiderschap’ ervaar je de principes achter 7 Habits of Highly Effective People van Stephen Covey, een van de meest toegepaste concepten voor persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Deelname geeft jou en jouw bedrijf inspiratie en ondersteunt jouw leiderschapsontwikkeling.

In 2014 is de training in-company verzorgd bij 3 ICT bedrijven uit het Skillcity-netwerk: Feka ICT, Truston en Winvision.  Op basis van de positieve evaluaties wordt dit najaar de training op basis van open inschrijving georganiseerd op 12, 26 november en 17 december bij brightONE in Amersfoort. De kosten van deelname zijn € 950 per deelnemer en de training start bij 8 deelnemers.

brightone

Locatie
brightONE, Basicweg 24, Amersfoort

Doelgroep en aanmelden voor de informatiebijeenkomst

Ondernemers en management van middelgrote en kleinere  ICT-bedrijven.

Wil je deelnemen aan de informatiebijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar Jan Willem Lokerman of neem telefonsch contact op via 06 – 41 15 57 24.

Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos.