Niets heeft de economie de afgelopen decennia zo veranderd als informatie en communicatietechnologie. Langzamerhand worden alle processen en schakels van bedrijfsactiviteiten er door geraakt. Begrippen als Social, Mobile, Cloud, Analytics, Security & Internet of Things beginnen langzaam gemeengoed te worden in het Nederlandse bedrijfsleven.

Je zit als ICT bedrijf in de voorhoede van de snel veranderende omgeving, waarbij klantcontact steeds meer via digitale middelen en op afstand verloopt.

Ook jij moet rekening houden met de snel veranderende behoeften van jouw klanten en digitalisering mag er niet toe leiden dat het contact met de klant uit het oog verloren wordt. Hoe je effectieve klantrelaties creëert en klanten verbonden houdt tijdens deze technologische storm, brengen een aantal sprekers 2 juli vanuit hun (bedrijfs)ervaring.

De afgelopen maanden heeft het ING Economisch Bureau onderzoek gedaan onder ICT partijen om voor hen de grootste kansen en uitdagingen voor de komende jaren in kaart te brengen. Dit rapport wordt 2 juli gepubliceerd en die middag gaan wij met jou in gesprek over de belangrijkste uitkomsten.

Programma

15.30 uur  Ontvangst

16.00 uur  Welkomstwoord door Jim Stolze,

16.15  uur  Roel Louwhoff, COO en Lid Raad van Bestuur ING

16.45  uur  Ben van der Burg, Commercieel directeur Triple IT

17.15  uur  Sasja Winters, Sectormanager Zakelijke dienstverlening

18.00  uur  Afsluiting en aansluitend een netwerkborrel

19.30  uur  Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wilt je deze bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Ben Alfrink.