Management is effectief de ladder van succes beklimmen. Leiderschap bepaalt of de ladder tegen de juiste muur staat’, zegt Stephen Covey, auteur van het boek The 7 Habits of Highly Effective People, waarvan al meer dan twintig miljoen exemplaren verkocht zijn.

Met deze training werk je als manager of ondernemer aan jouw effectiviteit. In drie dagdelen ervaar je de principes achter een van de meest toegepaste concepten voor persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Vanuit de theorie maak je de vertaalslag naar jouw eigen werk- en leefsituatie en bestudeer je jouw eigen gewoonten en de gevolgen hiervan.

De training wordt gegeven door Anke Nienhuis, gecertificeerd trainer in persoonlijke effectiviteit. Anke gaf de training bij brightONE, waar ze HR manager is en vervolgens ook bij enkele andere ICT-bedrijven uit het Skillcity-netwerk: Feka ICT, Truston en Winvision. Op basis van de positieve evaluaties wordt nu een open training in drie dagdelen aangeboden, allereerst op: 26 mei, 16 juni en 30 juni 2015.

Programma
12.00  Ontvangst met broodje
12.45  Start training
17.00  Afsluiting

 

brightone

Locatie
brightONE, Basicweg 24, Amersfoort

Doelgroep, kosten en aanmelden
ICT-ondernemers en (project)management van middelgrote en kleinere  ICT-bedrijven.

De kosten zijn € 950 (ex BTW) per deelnemer voor 3 dagdelen.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar Jan Willem Lokerman, projectleider Performance Management bij Skillcity.