Arbeidsrecht 2.0 is inmiddels in volle gang en vanaf 1 juli 2015 krijgen we zelfs te maken met de meest ingrijpende wetswijziging sinds de Tweede Wereldoorlog.

Stuur uiterlijk 1 juni jouw toepasselijke concurrentiebeding, arbeidsovereenkomst of bijvoorbeeld vaststellingsovereenkomst naar Florielle Verweij of Marion Hagenaars van Cordemeyer & Slager / Advocaten. Zij geven op 10 juni een toelichting op de aanstaande wetswijzigingen van het Nederlandse ontslagrecht en kijken meteen ook naar de impact van de wetswijzigingen die al op 1 januari 2015 zijn ingegaan.

Aan de hand van de door deelnemers ingestuurde stukken toetsen zij of jouw organisatie klaar is voor het arbeidsrecht 2.0. Zij geven tips over onder meer het aanpassen van de arbeidsovereenkomst en het concurrentie- en relatiebeding, de opbouw van personeelsdossiers en de nog belangrijkere rol van managers, het tegengaan van meenemen van klanten en het voorkomen van boetes.

Er is uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Graag zelfs.

Programma
15.30 Ontvangst
15.45 Over het nieuwe ontslagrecht: ontslagroutes, transitievergoeding, dossieropbouw en meer
16.30 Pauze
16.45 Over de valkuilen van het arbeidsrecht 2.0
17.30 Afsluiting en borrel

Doelgroep en aanmelden
Directieleden en HR of legal managers van ICT-bedrijven

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Ben Alfrink. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.

Locatie
Pentascope, Utrechtseweg 47, 1213 TL Hilversum