Werken met ICT-professionals met autisme biedt kansen. Het is misschien de oplossing voor capaciteitsproblemen of levert wellicht een bijdrage aan de verbetering van de efficiency binnen jouw bedrijf. Tegelijkertijd geef je, door mensen met autisme een kans te geven, invulling aan sociaal ondernemerschap.

We hebben veel ervaring met het werken met ICT-professionals met autisme en willen deze ervaring graag met jou delen. Tijdens de bijeenkomst informeren wij je over wat het betekent om te werken met medewerkers met autisme en over hoe je te werk kunt gaan om hier binnen jouw organisatie invulling aan te geven.

Doelstelling van de bijeenkomst is om je te informeren over het onderwerp en je te laten zien dat ICT-professionals met autisme wel degelijk een waardevolle resource voor jou kunnen zijn.

Programma
15.30 Ontvangst
15.45 Sociaal ondernemen door Sjoerd van der Maaden, Specialisterren
16.05 Talent ontwikkeling en autisme door Harry Lemmens, ITvitae
16.25 Implementatie binnen jouw eigen bedrijf, Elise van ’t Westeinde, Specialisterren
16.45 Discussie met elkaar
17.30 Afsluiting en borrel

Doelgroep
Management en HR-professionals werkzaam bij een ICT-bedrijf

Locatie
Specialisterren, Jagerskade 17c, Utrecht

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor dit gratis seminar door een mail te sturen naar ben.alfrink@skillcity.nl. Afmelden is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna en bij no-show brengen wij 50 euro in rekening.