Aansluiting op landelijk netwerk
Het datacenter is veilig, duurzaam en voldoet aan de hoogste beschikbaarheidseisen. Daarbij komt nog dat het is aangesloten op het netwerk van Eurofiber: het grootste open glasvezelnetwerk van Nederland. Dit betekent dat je als gebruiker van het datacenter gegevens door het hele land kunt verspreiden zonder extra investeringen. Je profiteert van de combinatie van een co-locatie en een landelijk datacommunicatienetwerk. Vanzelfsprekend ben je niet gebonden aan de verbindingen van Eurofiber. Je bepaalt zelf van welke leverancier jij verbindingen en datacommunicatiediensten afneemt om jouw systemen in het datacenter te ontsluiten. Het datacenter biedt dus ook in dit opzicht alle vrijheid en openheid.

Regionaal voordeel
Als bedrijf in de omgeving van Utrecht profiteer je met het nieuwe Eurofiber Datacenter bovendien van regionaal voordeel. Want de afstand tussen jouw vestiging en het datacenter blijft beperkt tot enkele tientallen kilometers en dat scheelt je tijd en geld. Het datacenter ligt aan de noordoostkant van Utrecht, nabij grote uitvalswegen, en is dus ook fysiek gemakkelijk bereikbaar.

Lees meer informatie over het datacenter op de website van Eurofiber.