Terug

Clansman wint Skillcity Snelle groeier award 2011 met omzetgroei van 2269 procent

Online marketingbureau Clansman uit Utrecht wint de Skillcity Snelle groeier Award 2011. Clansman is met een omzetgroei van 2.269 procent over de afgelopen vijf jaar het snelst groeiende ICT-bedrijf van Midden-Nederland. De tweede plaats gaat naar Forcare in Zeist met een omzetgroei van 903 procent. Eurofiber uit Maarssen en Enrise uit Amersfoort slepen gezamenlijk de derde plaats in de wacht met een omzetgroei van 750 procent.

De afgelopen vijf jaar nam de totale omzet van de top 20 van snelst groeiende ICT-bedrijven in Midden-Nederland toe van 48,1 naar 156,4 miljoen euro. Dit is een groei van 225 procent. Dit jaar hebben zich acht nieuwe bedrijven in de top 20 van de Skillcity Snelle groeiers genesteld. De twintig genomineerde bedrijven bestaan gemiddeld … Lees meer