Terug

De kracht van mensen

Dat is de titel van een net uitgekomen boek van Roland Hameeteman van het Houtense e-office. Ik kreeg het door hem toegestuurd en heb het makkelijk en snel leesbare boek dit weekend bij de open haard gelezen. Het gaat over het organiseren van een bedrijf rondom hoogopgeleide kenniswerkers en over de ervaringen hiermee binnen e-office. Dit bedrijf is in 1991 opgericht door Hameeteman en is inmiddels circa 100 consultants sterk. In 2002 ging het overigens bijna fout, maar nu is blijkbaar een goede balans gevonden. Daarover gaat dit boek en ik kan het bij jullie aanbevelen. Samen overigens met het boek van de vorig jaar overleden Eckart Wintzen met de titel Eckart’s Notes. Dat behandelt de ervaringen van Wintzen met het vroegere BSO, zeg maar de voorloper van het huidige Atos Origin. Dit als moleskine uitgevoerde boek is wat praktischer en ook met flinke humor en zelfspot geschreven. Lees beide en haal er je voordeel uit.

Bronbericht: geen