Terug

8 ICT bedrijven in top 10 werktevredenheid van onderzoek Intermediair

Intermediair lanceerde haar ‘Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek’ deze week. In alle top lijstjes die zijn gepubliceerd vind ik die van de werktevredenheid zelf het leukst: maar liefst 8 van de top 10 bedrijven in die lijst zijn ICT-bedrijven. En 3 daarvan staan in de top 10 van Beste werkgevers: Macaw, Caesar en Sogeti. Tussen de grote jongens als Fortis, NUON, KPMG, Corus en Ministeries een prima prestatie. De Intermediair conclusie: de beste werkgevers zijn bedrijven die goede arbeidsvoorwaarden weten te combineren met een goed werkklimaat.

Ik was laatst bij Caesar op bezoek en herkende de sfeer meteen: jongen mensen, open, prettige kleuren, mensen die je gedag zeggen in de hal, een fitness ruimte voor medewerkers, een kinderdagverblijf. Ik blijf ICT leuk vinden om in en voor te werken.

Bronbericht: Je tegen een hongerloon een slag in de rondte werken aan een bijzonder interessante klus, of goedbetaald routinewerk verrichten? De beste werkgevers bieden én interessant werk en fijne arbeidsvoorwaarden, zo blijkt uit het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek. Lees het hele bericht.

Bron: Intermediair, 9 oktober 2007