Terug

Innovatieve ondernemers gezocht

De Broos van Erp prijs is de aanmoedigingsprijs van het Ministerie van Economische Zaken, ter waarde van € 50.000,-, voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf. Een bedrijf mag niet langer bestaan dan drie jaar en dient minder dan 100 medewerkers hebben. Een bedrijf komt in aanmerking als het in het afgelopen jaar op een innovatieve en effectieve wijze gebruik heeft gemaakt van een ICT-, e-business-, of internettoepassing. Tot de eerdere winnaars behoren onder andere Bibit, Realmapping, DmD Secure, Howards Home, Backbase, 3mensio en Solutions Radio. Net als bij de Broos van Erp staat bij de Innovator Award het MKB centraal. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door PricewaterhouseCoopers. Voor deelname aan de Innovator Award komen bedrijven in aanmerking die minimaal vier jaar bestaan en minder dan 250 werknemers hebben. De inzending moeten betrekking hebben op een nieuwe technologie cq. nieuwe media toepassing of een innovatieve toepassing van een bestaand product, dienst of media. Zowel business to business als business to consumer toepassingen komen in aanmerking. Vorig jaar hebben de Twee Snoeken de Innovator Award gewonnen.

Kijk voor meer informatie over het event, de prijzen en deelnemen op www.mediaplaza.nl of www.ictevent.nl