Zit ondernemerschap in je bloed of kun je het aanleren? Non-profit stichting BizWorld houdt zich bezig met economische projecten voor het basisonderwijs. Zo leert het project BizWorld kinderen van groep 8 in spelvorm een bedrijf op te zetten, een product te ontwikkelen en te verkopen, en de financiën van een bedrijf te begrijpen. Tim Draper, CEO van Draper, Fisher & Jurvetson, één van de meest vooraanstaande investeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten, is 4 oktober tijdens de Holland Innovation in Nederland om de fundraising om BizWorld in Nederland verder uit te rollen te ondersteunen. Hij houdt tevens een lecture. Voor de fundraiser wordt nog gezocht naar een aantal sponsors.

Kijk voor meer informatie over Holland Innovation op http://www.hollandinnovation.nl. Voor meer informatie over BizWorld of de BizWorld fundraiser, kunt u contact opnemen met Pauline Jansen van de Stichting BizWorld. Tel. 040-2582725.