Terug

De Tour komt in 2009 naar Utrecht?

Ik was gisteren bij een inspirerende promotiebijeenkomst van de gemeente Utrecht, waarin de stand van zaken betreffende het naar Utrecht halen van de Tour de France werd uitgelegd. Het gaat om de zogenaamde Grand Depart van de Tour in 2009. Dat betekent dat zowel de proloog als de eerste etappe door de uitverkoren stad worden georganiseerd. Met bijdragen van ondermeer de tourwinnaar Jan Janssen en Mart Smeets werden de ca 300 vertegenwoordigers van het Utrechtse bedrijfsleven opgewarmd om in te tekenen als sponsor en lid te worden van een interessante business community. Daar liggen volgens mij kansen voor actieve en sportieve ondernemers. Kijk even op http://www.businesspelotonutrecht.nl/ voor nadere details en teken vroeg in, zodat je als vroege deelnemer optimaal kan profiteren.