Terug

Skillcity gaat verhuizen

Skillcity bestaat inmiddels 5 jaar en is zelf dus geen starter meer. Vijf jaar geleden startten wij als eerste huurder in het Bedrijvencentrum Vondelparc in Utrecht. Skillcity is destijds op initiatief van de gemeente Utrecht ontwikkeld als alternatief voor een plan voor een in het Vondelparc te starten ICT-incubator.

Dat laatste ging niet door en Skillcity is zich als netwerk gaan richten op in de regio gevestigde ICT-bedrijven vanaf 3-5 jaar oud. Ons netwerk bevat inmiddels circa 500 ICT-bedrijven en iedere dag komen er weer nieuwe contacten bij. In het Vondelparc zijn nu circa 80 bedrijven gevestigd, waaronder een klein aantal ICT-bedrijven.

Skillcity maakt haar ruimte dus vrij voor een nieuwe starter en we zijn per 1 juli gevestigd aan de Maliesingel nr 42 in Utrecht. We wilden geen dubbele huur, dus dit weekend verhuizen we onze spullen. Geef ons even wat tijd om onze nieuwe locatie in te richten, maar kom zeker een keer langs voor een kop koffie en inspiratie.