Terug

Netwerken bij Skillcity wordt een feest

Op 29 juni organiseren we een bijzondere editie van het Skillcity cafe, dat we dit keer bij de Utrechtse roeivereniging Orca houden. Voor de liefhebbers is er gelegenheid voor deelname aan een clinic. Natuurlijk op het water in een 2, 4 of 8.
Wij gaan de mogelijkheden voor netwerken uitbreiden met Skillcity inside. Netwerken van achter je bureau. Of in je pyjama. Samen met onze live bijeenkomsten, waarmee we dus door blijven gaan, bieden we ICT-ondernemers zo een hele krachtige netwerkomgeving.

De IT-ondernemer Geert Conard heeft dit allemaal al meegemaakt en schreef er een boek over met de uitdagende titel: A Girlfriend in Every City. Geert vertelt op het Café over zijn ervaringen.
Skillcity inside is ontwikkeld door Rhinofly, één van de leden van Skillcity, en ook zij zullen presenteren op het Cafe. Over enkele dagen ontvang je de uitnodiging en kun je je inschrijven. We verwachten een hoge opkomst. De eerst 50 aanmeldingen ontvangen het boek van Geert Conard!