Terug

Handelsreis naar India voor kansrijke sectoren

Van 2 t/m 9 september 2006 vindt een multisectorale handelsreis naar India plaats onder leiding van de Staatssecretaris van Economische Zaken, Karien van Gennip. De focus van de missie zal liggen op de kansrijke sectoren ICT, biotechnologie, agro-industrie en de medische sector. Er zal een bezoek gebracht worden aan New Delhi, Hyderabad en Chennai. In Chennai zal het tien-jarig bestaan van de Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) gevierd worden met een ICT-conferentie (met name gericht op de zorgsector) en een feestelijk trade-dinner.

EZ hoopt met deze handelsmissie Nederlandse bedrijven te interesseren voor meer zakendoen met India. De handelsreis biedt u en uw bedrijf de gelegenheid om in contact te komen met potentiële zakenpartners en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die deze enorme markt te bieden heeft. Daarnaast zal tijdens de reis extra aandacht gegeven worden aan onder andere de volgende onderwerpen: innovatie en R& D, technisch-wetenschappelijke samenwerking, globalisering, offshoring/ outsourcing, economische beeldvorming Nederland (Nederland als aantrekkelijk investeringsland) en publiek/ private samenwerking.

Meer informatie vinden en on-line aanmelden kunt u op de website http://www.internationaalondernemen.nl/agenda/ez/india.asp.