Midden Nederland is dit jaar niet vertegenwoordigd in de nominaties voor de Broos van Erp prijs en de PricewaterhouseCoopers Innovator Award. In 2005 won 3Mensio Medical Imaging uit Bilthoven en in 2003 Howardshome uit Nieuwegein. Beide bedrijven presenteerden zich al een keer aan het Skillcity netwerk. Uit de in totaal 25 aanmeldingen voor de Broos van Erp prijs zijn vier bedrijven genomineerd: Solutions Radio met Kerkradio, Interim Labour met SMSwerk, Farmedvisie met FarmedRX en Directmovie.

Voor de PricewaterhouseCoopers Innovator Award zijn ook 4 van de 27 bedrijven genomineerd: Venspro met Greetz, De Twee Snoeken met De Digitale Dakkapel, Q go met de Customer Interaction Management Suite en CodeGlue met Gowaku.

Op 20 juni a.s. worden tijdens het Nationaal ICT Event de genomineerden beoordeeld tijdens openbare sessies door de hoofdjury en wordt de winnaar bekend gemaakt.