Terug

International Investment and Entrepreneurship Summit, 26 – 28 juni 2006

Tijdens de Summit delen investeerders, innovatieve ondernemers, academici en overheids representanten hun lokale "best practices". Delegaties uit o.a. Silicon Valley, India, Nederland, Israel en andere landen participeren om van elkaar te leren hoe zich aan te passen aan de platte wereld. Voor ondernemers is het een kans om in direct contact te komen met internationale investeerders. Nederlandse bedrijven krijgen een fikse korting op de toegang, en worden bovendien door de Nederlandse ambassadeur in Tel Aviv op een etentje getrakteerd. Ook wordt er individuele matchmaking aangeboden.

Het geheel zal omgeven zijn door de nodige (inter)nationale media aandacht. Met deelname van minstens 4 ambassadeurs, waaronder die van China en Amerika, kan men rekenen op een kwalitatief en veilig programma.

Naast het uitwisselen van wetenswaardigheden is er ook een volledig verzorgd 2-daags reisprogramma naar o.a. de Knesset en het Technion. Persoonlijk gesprekken met leden van het Israelisch parlement en enkele nobelprijswinnaars staan op het programma. Voor meer informatie, klik hier.

AanmeldenHet Netherlands Business Support Office (NBSO) in San Mateo, CA is mede-organisator van deze reis. Direct aanmelden kan hier, in het "comments" vakje vult u in: Dutch participant, special code NBSO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ella van Gool
Chief Representative
NBSO – San Mateo, CA/USA
+1(650)356-0017