Terug

20 Juni a.s. uitreiking awards Nationaal ICT Event

Op het Nationaal ICT Event zijn de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht: De Broos van Erp prijs en de PricewaterhouseCoopers Innovator Award. De genomineerden voor deze prijzen worden in openbare jurysessies beoordeeld. De winnaars worden ’s avonds tijdens het exclusieve award diner bekend gemaakt.

Tijdens het dagprogramma worden tal van succesvolle ICT-toepassingen en business cases gepresenteerd. Het evenement staat dit jaar in het teken van het starten van een innovatieve onderneming met groeipotentie. Hoe maak je die groei daadwerkelijk waar? En hoe win je binnen drie jaar de Broos van Erp Prijs?

Datum, tijd en plaats: Dinsdag 20 juni 2006 van 8:00 – 23:00, Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Voor meer informatie en aanmelding zie: www.ictevent.nl.