Twinfield levert een online administratiepakket. Abonnees op dit systeem kunnen voor een vast bedrag per maand altijd hun administratie via internet kunnen doen. Bedrijven met vestigingen in andere landen kunnen op die manier een geconsolideerde administratie voeren. Zo´n 10.000 bedrijven in Nederland, België, Oostenrijk, Ierland, Engeland, Hongarije, Australië en Nieuw-Zeeland maken nu gebruik van Twinfield. Volgens de jury wist Twinfield zich te onderscheiden omdat het bedrijf in korte tijd een marktpositie heeft verworven naast de gevestigde orde en met een innovatieve oplossing. Dat komt onder meer vanwege de keuze voor een asp-oplossing, maar de export werd ook een succes omdat Twinfield al vanaf het begin een internationale focus had. Lees het hele bericht

Bronbericht: Export Connection, 28 november 2005