Terug

PwC organiseert Round table

Hoe staat de ICT-sector ervoor? Wat zijn de trends? Het antwoord op deze vragen is dit voorjaar binnen PricewaterhouseCoopers vanuit hun branchegroep ICT in kaart gebracht. Op basis van desk research, interviews met 15 gerenommeerde ICT-bedrijven, Skillcity, ICT~Office en een rondetafelconferentie zijn de recente ontwikkelingen in de branche in kaart gebracht en vertaald naar de belangrijkste en herkenbare visies en business issues.

PwC wil graag deze visies en business issues met u delen tijdens een Rondetafel-bijeenkomst. Deze visies en issues zijn tevens uitgangspunt voor discussie waarbij zij graag uw visie horen. U krijgt tevens de kans te discussiëren met andere ondernemingen uit uw branche.

ICT-ondernemers zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst die plaatsvinden op het PwC kantoor te Utrecht op donderdag 8 december 2005. Ontvangst vanaf 15.00 uur. De sessie wordt om 17.30 uur afgesloten met een borrel.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen aan: annemiek.van.hattum@nl.pwc.com.