Terug

Marco Derksen over rol van weblogs op Skillcity cafe

Al weer 2 weken geleden presenteerde Marco Derksen ‘zijn’ verhaal over Marketingfacts op het Skillcity cafe. Aanleiding was het nieuwe ICTlog op onze vernieuwde website. Ons werd duidelijk dat een weblog eigenlijk niet meer weg te denken valt in een netwerk als Skillcity. Het moderne web is ‘about socializing, sharing and creating’. Het biedt legio mogelijkheden voor communicatie tussen ons, ICT-ondernemers en participanten, profilering van deze verschillende partijen en het snel uitwisselen van kennis en kansen. Tenminste, als het ICTlog actuele info biedt en bekeken wordt. Skillcity volgt dagelijks ICT ontwikkelingen en heeft een mooi inhoudelijk programma van activiteiten. Daar bieden we posts over aan op de site en via RSS. En krijgen we graag feedback op. Want uiteindelijk gaat het in netwerken om interactie.
We blijken natuurlijk wel beginners, want dit bericht plaatsen 2 weken na dato is veel te laat. Vanaf nu dus ook actuele informatie over onze activiteiten.