Terug

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint op de Utrechtse Beursvloer

De Utrechtse Beursvloer op 9 december is de ideale plek voor orientatie op uw mogelijkheden voor ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Het biedt een compleet overzicht en een objectieve match tussen vraag en aanbod.

De 1e Beursvloer vond plaats in november vorig jaar. Er kwamen toen zo’n 60 contacten tot stand tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties. En daarbij ging het bijna nooit om geld. Wel om know-how, netwerken, menskrachten en goederen. Om hullp bij het opstellen van communicatieplannen, organisatieadvies, om oude computers of kasten, om het schilderen van een clubhuis of het organiseren van een dagje uit voor gehandicapten.

Succes vraagt om herhaling. Kom 9 december ook naar de Utrechtse Beursvloer, als concrete aanbieder of om kennis te maken met ons concept. Kijk voor meer informatie op de website van Make a Difference Day.