Terug

Hulp bij uitwerking van commercieel innovatieve ideeën

Heb je een innovatief idee, maar als ondernemer of starter nog geen tijd of geld gevonden om dit uit te werken? Dan heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan Utrecht Innovatie Partner (een initiatief van Taskforce Innovatie Regio Utrecht, ABN Amro, ING, Rabobank en Fortis Bank, georganiseerd door Fortis Venturing). Het idee wordt gescreend, waarna we dit door middel van workshops en gesprekken begeleiden tot een operationeel businessplan.

Dit businessplan wordt dan door het Utrecht Innovatie comité beoordeeld op innovativiteit, commerciële waarde en financierbaarheid. Een positief oordeel van het comité vergroot niet alleen de kans op financiering, maar geeft je ook toegang tot allerlei innovatienetwerken. Je bent dan immers in de regio aangemerkt als innovatieve starter of ondernemer!

Meer informatie of aanmelden? Bel 030 – 2363325 of mail naar info@taskforceinnovatie.nl